Οροι Χρησης

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕΣΩ INTERNET
Δωρεάν Παράδοση (χωρίς χρέωση βάρους) πάνω από €50,00 ποσού παραγγελίας (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας).

Χρεώσεις Αποστολής (εντός Ελλάδος):
Για Παραδόσεις εντός Ελλάδας το κόστος αποστολής είναι 4,00€
Για Παραδόσεις στην Κύπρο το κόστος αποστολής είναι 18,00€

Μπορείτε να πληρώσετε με:
Τραπεζική Κατάθεση απαραίτητα την πρώτη εργάσιμη από την υποβολή της παραγγελίας (Αν δεν γίνει η κατάθεση μέσα σε αυτό το διάστημα η παραγγελία σας θεωρείται αυτόματα άκυρη. Πληροφορίες σχετικά ,στους τρόπους πληρωμής με Τραπεζική Κατάθεση)
Αντικαταβολή Χρεώσεις: To κόστος αντικαταβολής είναι 4€
Για προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα παραδίδουμε εντός Θεσσαλονίκης με την courier σε 1-2 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα-Παρασκευή) και οπουδήποτε στην υπόλοιπη Ελλάδα επίσης με την courier εντός 3-4 εργάσιμων ημερών (Δευτέρα-Παρασκευή). Λόγω της υπευθυνότητας και της άμεσης εξυπηρέτησης που διαθέτει η courier  ενδέχεται σε πολλές περιπτώσεις ιδίως εντός Θεσσαλονίκης να γίνει παράδοση την επόμενη κιόλας ημέρα.
Σε κάθε περίπτωση η courier μπορεί να κρατήσει μία αποστολή αυστηρά για 10 ημερολογιακές μέρες κάνοντας την προσπάθεια της για παραλαβή από τον πελάτη της συγκεκριμένης αποστολής. Σε περίπτωση που δεν παραληφθεί η αποστολή στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, που ξεκινά από την ημερομηνία αποστολής της, τότε γυρίζει πίσω σε μας και φυσικά θεωρείται άκυρη.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση και για οποιοδήποτε πρόβλημα που ενδέχεται να δημιουργηθεί σε κάθε παραγγελία διατηρούμε το δικαίωμα της τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί σας καθώς και επικοινωνίας μέσω συστήματος. Η παραγγελία σας κρατείτε για τρείς (3) εργάσιμες ημέρες περιμένοντας επιβεβαίωση και μετά το πέρας των τριών (3) ημερών θεωρείται άκυρη.
Η διαθεσιμότητα των προϊόντων εμφανίζεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα στην καρτέλα του εκάστοτε προϊόντος.
Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν έχει εξαντληθεί και δεν είμαστε σε θέση να το αποστείλουμε, μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας μέσα από μια φόρμα επικοινωνίας στην ενότητα «Επικοινωνία» και να ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail για το αν θα ξανάρθει και το πότε.
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
Δωρεάν Παράδοση (χωρίς χρέωση βάρους) πάνω από €50,00 ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.
Πίνακας χρεώσεων βάρους:
Για Παραδόσεις εντός Ελλάδος το κόστος αποστολής είναι €4,00
Για Παραδόσεις στην Κύπρο το κόστος αποστολής είναι €18,00
Για παραδόσεις στην Ε.Ε το κόστος αποστολής είναι €25,00 για ένα κιλό(χρέωση όγκου). Για κάθε επιπλέον κιλό επιβάρυνση €3,00. Παραδόσεις με Γενική Ταχυδρομική.
Μπορείτε να πληρώσετε με:
Τραπεζική Κατάθεση απαραίτητα την πρώτη εργάσιμη από την υποβολή της παραγγελίας. Για τα προϊόντα προσφορών είναι απαραίτητη η κατάθεση την πρώτη εργάσιμη ημέρα. (Αν δεν γίνει η κατάθεση μέσα σε αυτό το διάστημα η παραγγελία σας θεωρείται αυτόματα άκυρη. Πληροφορίες σχετικά, στους τρόπους πληρωμής με Τραπεζική κατάθεση).
Αντικαταβολή. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί αυτόματα. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επιβεβαίωση. Χρεώσεις Αντικαταβολής: Το κόστος αντικαταβολής είναι €4,00

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ/ΑΛΛΑΓΕΣ/ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε αυστηρά και μόνο εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάστασή του.
Διαδικασία Αλλαγής
Όλες οι αλλαγές γίνονται απαραίτητα και μόνο κατόπιν ενημέρωσης στην Happy feet είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας, είτε στέλνοντας email στο happyfeetshoes1@hotmail.com, είτε καλώντας στο τηλέφωνο 2310476878 .
Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας θα πρέπει να έχετε ήδη επιλέξει το προϊόν που θέλετε για την αλλαγή, όπως επίσης και τα στοιχεία με το οποία είχατε πραγματοποιήσει την αρχική παραγγελία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, περιοχή κλπ).
Αφού λοιπόν έχετε συνεννοηθεί μαζί μας για την αλλαγή σας καλείτε αποκλειστικά και μόνον την courier με την οποία παραλάβατε το προϊόν στον χώρο σας για να μεταφέρουν το δέμα σας.
Στην περίπτωση που η αλλαγή δεν πραγματοποιείται λόγω υπαιτιότητας της Happy feet, τα έξοδα αποστολής της επιστροφής βαραίνουν τον πελάτη. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις χρεώσεις αποστολής:

Χρεώσεις Αποστολής (εντός Ελλάδος):
Για Παραδόσεις εντός Ελλάδας το κόστος αποστολής είναι €3,00
Για Παραδόσεις στην Κύπρο το κόστος αποστολής είναι 15,00€

Χρεώσεις Αποστολής (εκτός Ελλάδος):
Για παραδόσεις στην Ε.Ε το κόστος αποστολής είναι €22,00 για ένα κιλό(χρέωση όγκου). Για κάθε επιπλέον κιλό, επιβάρυνση €5,00. Η αποστολή γίνεται με την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική. Σε περίπτωση που θέλετε απλό ταχυδρομείο, μπορείτε είτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. +30 2310476878
Διαδικασία Επιστροφής/Αντικατάστασης
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υφίσταται αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Happy Feet (πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας, λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π.)
Σε οποιαδήποτε από αυτές τις περιπτώσεις, ο πελάτης έχει την επιλογή είτε εξ αρχής να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος είτε, αφού έχει παραλάβει, να επιστρέψει το προϊόν, εντός 10 ημερών από την ημέρα της παράδοσης.
Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση.
Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Πριν από κάθε επιστροφή πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα της Happy feet στο happyfeetshoes1@hotmail.com ή στο τηλέφωνο 2310476878
Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:
– επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα στο άνω email ή τηλέφωνο
– το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί
– το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ)
Συγκεκριμένες Περιπτώσεις:
– Στην περίπτωση που κάποιο είδος που παραλάβατε είναι προβληματικό μπορείτε να στείλετε το προϊόν (τα έξοδα βαρύνουν εξ’ ολοκλήρου εμάς), ή να το φέρετε στο καταστήμα Happy Feet. Εφόσον το προϊόν εμφανίζει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα, το αντικαθιστούμε αμέσως δωρεάν.
– Στην περίπτωση που σας στείλαμε λάθος είδος, σας στέλνουμε το σωστό και αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς, παλιού και νέου προϊόντος
– Στην περίπτωση που δε σας κάνει, μπορείτε να το αλλάξετε μέσα σε 10 ημέρες (με την πλήρη συσκευασία του), αναλαμβάνοντας το κόστος της μεταφοράς του.
*Προσοχή
Σε περίπτωση που το οποιοδήποτε προϊόν δεν επιστραφεί εντός 10 ημερών τότε η Happy Feet δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση. Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των είκοσι (10) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
Επίσης το προϊόν θα πρέπει να αποστέλλεται μέσα σε σακούλα (ή συσκευασία άλλη επιπλέον του κουτιού), έτσι ώστε να παραμένει άθικτο το κουτί του παπουτσιού. Προϊόντα με κατεστραμένα κουτιά , η κουτιά στα οποία είναι κολλημένο το Voucher της Courier, ή κουτιά με ταινίες δεν θα γίνονται αποδεκτά ως αλλαγές.
ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Ακύρωση της παραγγελίας σας δύναται να πραγματοποιηθεί  σε περίπτωση που η παραγγελία σας δεν έχει αποσταλεί (αν έχει αναχωρήσει από τα κεντρικά της courier στην οποία έχει δωθεί).
Η ακύρωση είναι δυνατή είτε με αποστολή email στο happyfeetshoes1@hotmail.com , είτε με συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας μέσω της σελίδας μας, είτε με τηλεφωνική επικοινωνία στο 2310476878 10:00-18:00 Δευτέρα-Παρασκευή. Σε οποιαδήποτε περίπτωση θα πρέπει να μας γνωστοποιείτε τα στοιχεία της παραγγελίας σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο/email επικοινωνίας), καθώς και τον λόγο που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας.
Άμεσα το τμήμα ακυρώσεων/επιστροφών θα επικοινωνήσει μαζί σας για την διευθέτηση του αιτήματός σας.